Arrow94.nl

Handboogschietvereniging Leusden

Arrow94.nl

Arrow is jarig!!

Vandaag, op 16 februari 2024, was een dag vol vreugde, herinneringen en een vleugje competitie bij Arrow’94 ter ere van ons 30-jarig jubileum! Met taart, bittergarnituur en een flinke dosis enthousiasme vierden we drie decennia van sportiviteit, vriendschap en natuurlijk, flauwekul.

De feestelijkheden zijn begonnen met een spel vol nostalgie en uitdagingen. Vragen over onze geschiedenis werden gesteld: van het aantal voorzitters dat de vereniging heeft gehad tot de naam van degene die ons logo heeft ontworpen. Deze vragen brachten ons terug naar de vele hoogtepunten en mijlpalen die Arrow’94 heeft beleefd. En wie weet wordt de club-kleur ooit nog eens paars….

Onze leden werden verdeeld in drie teams: Team Varken, Team Toeter en Team Bel. De competitieve geest laaide al snel op, vooral bij Team Varken, dat zeer fanatiek werd. Dit leidde tot levendige discussies aan tafel, maar gelukkig zorgde een vastgestelde overlegtijd ervoor dat de discussies niet uit de hand liepen. Twee scheidsrechters een oogje in het zeil, klaar om in te grijpen bij valsspelers.

Team Toeter ondervond wat hobbels onderweg. Een van de spelers leed aan een kleine black-out, zich niet meer herinnerend dat hij ooit in de activiteitencommissie had gezeten. Hij wist nog wel dat hij nooit een activiteit had georganiseerd. Gelukkig ligt dat in een ver verleden. Met de huidige activiteitencommissie, die afgelopen jaar maar liefts 8 activiteiten heeft geregeld, zijn wij héél erg blij!

Ondertussen bleef Team Bel kalm strijden voor de eerste plek, hoewel ze deze net niet wisten te veroveren. Zelfs nadat team Varken als winnaar – van een chocoaldehaas – was bekendgemaakt, bleven zij nog lang napraten over de vragen.

De hechte band tussen alle teams en leden was goed te merken, met gelach en het delen van vele herinneringen. Terwijl we terugkeken op de afgelopen 30 jaar, kijken we vol enthousiasme uit naar de vele avonturen die nog voor ons liggen bij Arrow’94.

Onze vrienden